ROM 8:38-39
" Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre."

tisdag 28 februari 2012

Tisdag 28 feb

Idag fick vi en efterlängtad sovmorgon hemma hos Cinque och efter en god frukost med frukt, yoghurt och rostat bröd så duschade vi och gjorde oss färdiga för dagens uppdrag.
Rella, Cinques mamma, hämtade oss kl. 11.40 och körde oss till Prayer & Faith Outreach Ministries där vi skulle sjunga på ett bibelstudium. Vi möttes av varmt välkomnande även här och när vi sjöng "Jesus is right here" hakade musikerna och församlingen på, det var inte så många där och det kändes som en liten kyrka men känslan var mäktig och stor. Pastorns predikan handlade om att ge och på vilket sätt man ska ge, vi blev alla väldigt uppfyllda av hans sätt att prata och leverera.

Efteråt fick vi med oss mat och åkte till Cinques jobb (St. Margaret of Scotlands School) där fick vi äta och pausa lite innan Jennifer, Cinques kollega skjutsade oss in till stan.
Vi blev avsläppta vid Millennium Park och gick för att titta och fota "bönan". Vi promenerade längs Michigan Avenue mot affärerna och shoppingen som vi hade längtat efter. Efter en fika inne på Nordstrom tog vi oss in på Forever 21, GAP och senare också in på Macy's och Water Tower Place. Eftersom vi kommer att åka in lite mer till stan senare i veckan så shoppade vi ytterst lite idag och kollade mest vad som fanns och vad vi ville ha. När vi hade ätit inne på köpcentret gick vi ner på gatan för att vänta på Anita som skulle (vad vi trodde) skjutsa oss till ett rep med Light of Love. När vi trodde att vi nästan var framme frågar hon om vi vet om hon ska köra till vänster eller höger, då förstår vi med en viss lättnad att vi faktiskt bara ska få åka hem och vila och att vi redan är utanför huset.

Så efter en härlig dag i kyrkan och på stan går vi nu och lägger oss lite trötta men också mycket belåtna.
Godnatt

/E


Skylt som satt utanför kyrksalen


"Bönan"


Hanna och Mikaela i Millennium Park


Hanna inser att Marilyn faktiskt inte har några trosor på sig...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar