ROM 8:38-39
" Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre."

tisdag 28 februari 2012

Söndag

Dagen startade med utcheckning och frukost på hotellet, bagels, våfflor och svagt kaffe ;)
Efter det gick vi ut för att vänta på Cinque (amerikanen som bjudit över oss till USA)

Något vi har upptäckt när vi varit här är att vi fått vänta mycket. Oftast om man bestämmer en tid i Sverige är man där prick, max någon minut sen. Men inte här inte! Efter 40 min var det fortfarande inget skymt av Cinque.  Efter ca 1 timme dök han upp och vi packade in våra väskor i bilen. Det är intressant med olika kulturer and I guess we have to get used to it! ;)

Morgonens agenda var att sjunga på en gudstjänst i True Divine Baptist Church, Montgomery.
Vi sjöng 2 sånger under gudstjänsten och jag (Mikaela) och Hanna fick spela piano på varsin låt. Det gick jättebra och var mycket uppskattat att vi var där men att spela piano i en afroamerikansk kyrka när man själv inte är en fullfjädrad pianist är inte alltid den bästa boosten för självförtroendet. Musikerna i kyrkan kan spela en låt efter att ha hört den en gång (de fortsatte spela båda låtarna vi gjorde, som bakgrundsmusik, efter att vi gått av sen). Man kan inte bli annat än imponerad!

Efter gudstjänsten stod vi utanför kyrksalen för att sälja Anna Weister Anderssons skivor som vi har med oss. Många kom fram och tackade oss och välsignade oss. Vi har träffat så otroligt varma och fina människor, alla är så snälla och generösa och vi är verkligen glada över att vi fått möjligheten att komma hit, sjunga och träffa så fina människor. Vi fick över 50 dollar i donationer till oss av församlingsmedlemmar, helt fantastiskt att någon annan människa är så god och generös mot en främling från andra sidan jorden. Det ger en hopp om vår värld! :)

Efter gudstjänsten mötte vi upp Cinque för att åka mot flygplatsen i Atlanta. Bilresan tog ca 2 timmar, med ett sjukt långt stopp på Wendys på 30 min! Vi har redan hunnit äta på Wendys 2 gånger när vi varit här men no more, inte särskilt gott och tar lång tid! :P men man kan ju inte veta om man inte provar.

Väl framme på flygplatsen träffade vi Anita, medlem i gruppen Light of Love, checkade in och gick till gaten. Vi hade dock hamnat på standbylistan, vi skulle egentligen åkt ett morgonflyg men det skulle bokas om åt oss så vi hade inte oroat oss tills nu. Tankarna for runt i huvudet: Tänk om vi inte alla kommer med? Tänk om vi inte kommer med alls och får stanna här till imorgon?

Och mycket riktigt, vi (HEM plus 2 medlemmar i Light of Love) kom inte med på planet så vi fick boka platser till oss på ett morgonflyg, 7.30, och sen åka till närmsta hotell för att sova. Trötta, hungriga men ändå positiva (det gäller att hålla humöret uppe :P) gick vi och la oss, på ett av de mest snygga och glamorösa hotell jag sett! :P Med utsikt över start och landningsbanan somnade vi alla 3 gott.

True Divine Baptist Church (ursäkta den dåliga bilden, kom på när vi åkte därifrån att jag ville ha en bild på kyrkan)

On the road again - Mot Atlanta




Trötta tjejer vid gaten på Atlantas flygplats

Renaissance hotels and suites - snyggt hotell!


/Mikaela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar