ROM 8:38-39
" Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre."

söndag 19 februari 2012

Första inlägget - förberedelser

Nu börjar det dra ihop sig. Utspridda i landet packar vi och förbereder det sista inför torsdagens och sedan fredagens resa till Chicago och sen vidare till Atlanta och Montgomery.
Biljetter är utskrivna, inresetillstånd är fixat, visitkort är gjorda, låtar är repade och nu ska vi bara se till att väskorna inte väger över 20kg (vilket kan vara en utmaning).

Jag sitter hemma i Skåne och har lite svårt att tro att det bara är några dagar kvar. Allting har gått väldigt fort och för en månad sen hade vi ingen aning om att vi skulle åka till Chicago och än mindre sjunga på konsert i Montgomery Alabama. Det känns som en rolig utmaning och fantastisk välsignelse.
Förutom att vi ska medverka på en konsert och få delta i gudstjänster så vet vi inte riktigt vad som kommer hända. Cinque Cullar som har planerat allt inför vår resa dit har hand om schemat och det ska bli väldigt kul att se på fredag vad som är inplanerat för oss.

Vi ska flitigt försöka skriva ner vad vi gör under dagarna för att ni här hemma ska få ta del av vår USA-turné så mycket som möjligt.
Ni kan även följa oss på facebook och då klickar ni er in på: facebook.com/HEMsweden 
Har ni några frågor eller vill ta kontakt med oss så maila: hemsweden@gmail.com

/Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar