ROM 8:38-39
" Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre."

tisdag 28 februari 2012

Måndag

Tidig morgon blev det igår eftersom vi skulle ta det första flyget tillbaka till Chicago. Vi steg upp och gick ner till lobbyn klockan 6.00 på morgonen. Då ringde Anita och sa att flyget hade blivit försenat, igen blev det att vänta. Då kom vi på den briljanta idén att äta lite lyxig frukost på hotellet. Emma beställde pancakes och jag och Mickis tog frukotbuffé, supergott!! Rostad bagel med Philadelfiaost och bacon, massa färsk frukt, äppeljuice, våfflor och faktiskt gott kaffe;) Sen tog vi shuttlen till flygplatsen, checkade in och åkte iväg.

Väl framme i Chicago blev vi skjutsade till Cinques hus, så snällt av honom att låna ut sitt townhouse till oss hela veckan! Måndagen var egentligen vår lediga dag och vi hade planerat att shoppa, men så blev det inte eftersom vi hade blivit kvar en extra dag i Montgomery. Men vi fick istället en jättemysig kväll! Vi åkte in till downtown chicago. Det var väldigt läckert att köra in på kvällen och se alla lyktor och Chicagos Skyline. Vi åt middag på Cheesecake Factory och självklart tog vi efterrätt också! För alla som inte vet (jag visste inte detta förrän typ igår) så är Cheesecake Factory en restaurang inte bara ett ställe för att äta cheesecake på! Massor gott var det och vi hade en trevlig stund tillsammans med Cinque. Mätta i magen for vi och handlade frukost och sen var vi jättetrötta så vi åkte hem. Vi åt lite B&J innan vi sedan gick och sussade.

 /H


Superfrukost i Atlanta kl 06.30


Fantastisk mat och cheesecake i downtown med Cinque

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar