ROM 8:38-39
" Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre."

torsdag 23 februari 2012

Första inlägget från USA

Nu sitter vi alla 3 på vårt hotellrum på Mariott hotell vid O'Hares flygplats, vi har varit vakna i 24 h för att vi behöver ställa om oss till amerikansk tid. Men nu är det kväll här och vi ska äntligen få sova!

Vi startade dagen 07.22 på Köpenhamns flygplats Kastrup. Eftersom vi alla åkt dit från olika håll hade vi inte synkat packningen, Mikaelas vägde 23 och Hannas 15 när vi först träffades. Så utan att skämmas slängde vi upp våra väskor mitt på golvet på flygplatsen och packade om bla kläder och de 100 cd skivorna vi tagit med. Sen gick vi vidare till incheckning och boarding.

Vi mellanlandade i Zurich och hela resan gick jättebra, lite långtråkigt ibland på den 10 timmar långa flygresan men då är det tur att det finns film att kolla på och diverse snacks, mat och dryck att förtära.

När vi landade på O'Hare blv vi upphämtade av Anita, medlem i gruppen Light of Love. Tillsammans med henne åkte vi till hotellet för att checka in. Vi hamnade först på Marriott Suites och blev där vänligt tillsagda att vi skulle åka 1 kilometer till till det stora hotellet. Så vi packade in allt igen i bilen och körde den kilometern som var kvar.

Väl incheckade, lite uppfräschade och några kilo lättare satte vi oss i bilen igen. Anita tog oss till Outback där vi något trötta lassade in vars en kycklingsandwich/burgare med pommes. Efter lite välbehövlig mat i magen så åkte vi till vårt nästa stopp som blev Wallmart, där handlade vi lite frukostgrejer och annat behövligt inför morgondagen.

Imorgon får vi lite sovmorgon innan vi flyger vidare till Montgomery, nu är det sovdags.
Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar