ROM 8:38-39
" Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre."

fredag 24 februari 2012

Färden till Montgomery

Idag trodde vi att vi skulle få en lång sovmorgonen och en lugn dag fram till att vi skulle flyga till Montgomery men så blev det inte riktigt. Först ringde klockalarmet på rummet kl 05.00, någon som bott innan hade glömt att stängt av det. Lite senare knackade det på rummet och räkningen blev inskickade under dörren. Efter det ringde Anita och berättade att många flyg från Chicago hade blivit inställda på grund av vädret och vi var tvungna ta ett flyg som gick 10.48. Snabbt hoppade vi en efter en in i duschen, packade ihop våra saker och checkade ut. Vi var faktiskt riktigt duktiga på att göra oss klara! När vi sedan stod i kön till säkerhetskontrollen ringde ett alarm i telefonen, först fattade vi inte vad det var, men det var ju då vi skulle ha vaknat egentligen. 

Det blev ändå en ganska lugn dag för oss. Vi hängde på flygplatsen, köpte kaffe på Starbucks och lunch på McDonalds. Flygresan till Atlanta gick bra även om det var det minsta lilla planet och en något guppig åktur. På flygplatsen i Atlanta mötte vi några andra sångare och dansare som ska vara med på konserten imorgon. Eftersom vi alla hade så stora väskor hyrde vi en STOR bil och satte kurs mot Montgomery. På vägen stannade vi och åt på ett jättegott kycklingställe, kommer inte ihåg vad det hette nu.. 

Väl framme checkade vi in på hotellet för att sedan åka till kyrkan och repa. Vi möttes av en härlig stämning och en riktigt duktig gospelkör! Längst fram i kören var det en mamma som hade med sin lilla son på kanske 4 år. Han var såå söt och dansade coolast av dom alla! Dom får verkligen gospelgunget direkt i modersmjölken;) 

Nu är vi tillbaka på hotellrummet och ligger i sängen redo att sova. Morgondagen kommer bli riktigt kul och vi är taggade för en rundvandring i Montgomery och sedan konsert på kvällen!!

Hade gott!

/H




1 kommentar:

  1. Hej på er!

    Tack för att ni skriver och berättar om er resa! Så roligt att få ta del av era upplevelser och intryck!

    Hoppas och ber att ni får en underbar lördag med allt vad den kommer att innehålla! Njut av god gemenskap i Guds ljuvliga närvaro!

    Stort lycka till ikväll!
    Let the love of Jesus shine!
    Kramar
    /Anna

    SvaraRadera