ROM 8:38-39
" Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre."

lördag 3 mars 2012

Torsdag

Efter en god frukost hemma hos Cinque vandrade vi iväg mot tåget som skulle ta oss in till stan för en hel dag av shopping! Väl uppe på perrongen började vi tvivla om det verkligen var "Metra" vi skulle ta, eller om det var "Metro", så vi bestämde oss för att ta bussen istället. Bussresan gick bara fint och vi var tidigt inne i stan, endel affärer hade inte ens hunnit öppna. Vi hade en riktigt mysig och trevlig dag även om en duva bajsade ner mig.. Rätt mycket också! (Jag hittade som tur var en bra toa att tvätta av mig på.) Sen blev det lite aktut att vi var tvungna ta oss tillbaka till Cinques hus eftersom soundchecket för kvällen hade blivit framflyttat. Vi haffade då en taxi för att ta oss hem snabbt!

Vår taxichaufför visade sig vara en 75 år gammal man från Syd Korea. Han var väldigt speciell och efter att han frågat vad vi gjorde, var på vi svarade att vi sjöng gospel, började han sjunga en massa i bilen. Mest klassisk musik, det var nog hans favorit. Det var lite skärmande när han berättade att viss musik "Really pissed him off" men viss musik röde honom till tårar. Haha! Och fort körde han inte även om vi hade bråttom. Han var dock rätt allmänbildad och frågade om en av våra gamla kungar, om språket, kusten och om Norge. Vi tog oss i alla fall rätt snabbt tillbaka, dressade om och åkte iväg till kyrkan. 

Soundchecket gick inte superbäst men när vi väl stod inför hela församlingen för att sjunga "Through it all"stämde allt igen och det var riktigt härligt! Efter att vi hade sjungit fick vi veta att han som kompade oss är en riktig topmusiker. De ville inte berättade det för oss innan för att slippa göra oss nervösa, men han var vekrligen duktig! Efter bibelstudiet åkte vi iväg för att äta riktig "Chicago-pizza" med Anita och Cinque. Det var inte den godaste pizza jag smakat, men sällskapet var det bästa! Vi fick en riktigt fin stund tillsammans med intressanta och spännande konversationer som ledde till både massa skratt och lite tårar. När vi kom hem kring 12.30 var vi dödströtta så vi hoppade direkt i sängen.

/H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar