ROM 8:38-39
" Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre."

lördag 3 mars 2012

Lördag 3 mars


Dagen började med en fantastisk frukostbuffe på hotellet med utsikt över floden. 

Efter frukosten blev vi upphämtade av Cinque och åkte till ett körrep med Soulchildren of Chicago. Det var en fantastisk stund vi hade med dom! Vi sjöng välsignelsen för dom och vi sjöng tillsammans Jesus is right here. Det var en sån härlig stämning i rummet och efter att vi sjungit ställde sig hela kören runt oss och bad för oss. När de bett började körledaren Walt Whitman prata. Han sa att han hade fått en stark känsla av att han skulle ge oss pengar som vi skulle ha användning av när vi var här så vi fick 100 dollar var, helt sjukt! Vi kunde inte känna annat än tacksamhet och glädje när vi åkte därifrån. 
 

Efter körrepet åkte vi och käkade lunch på Carson's. Vi käkade ribs, riktigt gott!

Kvällsplanen var att sjunga i Salem Baptist Church på en gudstjänst, i den gamla mindre kyrkan. Men när vi cirkulerat ett tag fick vi ett telefonsamtal och det visade sig att vi skulle sjunga i den stora kyrkan, House of Hope med plats för ca 10 000 i lokalen. Det gick jättebra och vi blev mycket uppskattade. (trots att det inte var så många där) Musikerna lärde sig låten på 5 min så vi kunde alla 3 stå på scenen och sjunga tillsammans (istället för att någon av oss spelar).

Nu är vi på hotellet och ska snart gå ut och äta. Imorgon sjunger vi i Cinques kyrka innan vi åker hem, ska bli superkul! 

Hej svejs!/ M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar